Lemondott a pártvezetés

A lemondást a hamburgi tartományi parlamentben ellenzékben lévő szociáldemokraták helyi vezetője, Mathias Petersen jelentette be, egyben vállalva a felelősséget azért a hét végi botrányért, hogy a polgármesterjelölt megválasztását célzó szavazás során szőrén-szálán eltűnt csaknem ezer szavazócédula. Közölte, hogy március 24-re összehívták a tartományi SPD kongresszusát, amelyen megnevezik a párt polgármesterjelöltjét, és új elnökséget választanak.

Amatőrök. Vigyék el a mieinket, azok ügyesebbek.

De ez jobb:
Festékkel öntötték le Károlyi Mihály szobrát

Hát.

World Domination Battle. Hitler-certified.

worlddomination
Click.


MÁV. Utasbarát menetrend. Ütemezett indulás, gyakori járatok. Szavak, ezekkel tehát nincs baj. Viszont a valóság maga a katasztrófa. Egyrészről ugye 2006 januárjától volt az a változás, hogy a telefonon előrendelt jegyeket csak az indulás előtti 24. óráig lehetett kiváltani! Addig ez volt az egyetlen kulturált jegyvételi lehetőség, ha az ember nem akart bemenni a nyugati maroknyi nyitva lévő pénztáraihoz, koszban-mocsokban csúszva, galambcsapatok, a sorban kéregető hajléktalanok, óbégató cigányok közé. Tehát a kényelmes elővételt sikerült tönkrebaszniuk már több mint egy éve.

Érthetetlen módon egy egész évig tartott mire elérték hogy ne is legyen
mire jegyet venni. Mert ami van, az egy rakás foshányás. Sima gyorsvonattal már évek óta nem lehet közlekedni, tudjátok azokkal a fülkés szarokkal, amikben a barnás-bordós színárnyalatú berendezés dominál. Ezekben a kupékban 4 fő még elég kényelmesen elfér, ha nem veszem hozzá hogy ezen a kibaszott két négyzetméteres bezárt helyen - ahol nézheted a másiknak az arcát órákig - annak is klausztrofóbiája lesz akinek addig nem volt. Persze amúgy ezek 8 személyig telnek be, ami mindennapos. Ezen a ponton én már létezni nem tudok ott, belém lóg a mellettem ülő könyöke, hája, lehelete, bűze. És ez most nem is a nyár. Nyáron meghalsz bennük. Nem viccelek. Hozzáragadsz ahhoz a szar gumis anyaghoz, és megdöglesz az 50 fokban.

Tehát már régóta az IC az egyetlen kulturált vonatozási lehetőség.
Volt. Most az van, hogy egy-egy ütem áll két (2) IC kocsiból, amik után odakötnek 6-7 ilyen marhavagont. Büfékocsi - ami aztán tényleg borzasztóan kényelmes, tág, lehet sörözni meg minden, én mindig itt utaztam eddig - vagy van, de inkább nincs. Mert még ha lenne, akkor lehetne venni egy sima jegyet, aztán beülni oda fogyasztani, az IC 1. osztálynál is jobb körülmények közé, ezt szinte mindig igénybe vettem, persze eddig ehhez IC jegy kellett. Mostantól ugyan nem kell, de már büfékocsi sincs.

A MÁV mostantól a szó szerinti személyszállításra szakosodott minden más szempont ignorálásával, így nekem minduntalan a zsidókkal tömött vagonok jutnak eszembe róla.

Szóval a helyet mit sem változott, ha emberhez méltóan akarsz utazni, még mindig 3 nappal előtte meg kell venned a jegyed. Értsd: el is kell menni érte. Csak most már hatodannyi helyért lehet küzdeni. Basszáj.

Ezt a képeslapot még tavaly kaptam a Négy Mancs Alapítványtól, amit - lévén nincs saját lakásom ahova magamhoz tudnék fogadni egy kutyát, pedig nagyon szeretnék megint - hirtelenjében akartam is honorálni néhányezer forintnyi adománnyal, csak aztán szokásomhoz híven elfelejtettem. Most viszont megint megtaláltam, így az ehavi demszky-adó jobb helyre került.

kutyi

apocalypto

Gut!-grade.

Engem annyira magával ragadott a cselekmény, hogy a végéig eszembe se jutott azon gondolkozni, hogy hol is játszódik voltaképpen, mivel előre soha nem olvasom - és nem is mesélem - el semminek az összefoglalóját sem, miután a
Hatodik Érzék és a Mátrix "poénjait" mind-mind a megtekintésük előtt sikerült véletlen elolvasnom, rohadna le a keze annak aki figyelmeztetés nélkül spoilerez.

Blogolás szempontjából jobbára eseménytelen hét, leszámítva hogy beteg voltam, szerencsére már jól vagyok. Örültök mi? Nincs is miről írni, politika terén kardoznak itt az idióták gyerekpornóval, országértékeléssel, jegybankkal, épp csak lényeges dolog nem történik. Jó, utóbbi kivételével talán, de engem ez most mocskosul nem érdekel. Kijött a Hearts of Iron 2 Mac verziójából az universal binary, tehát mostmár inteles meken is lehet natívan tolni a lánctalpakat mondjuk a románok arcába. Szokásomhoz - és regisztrált felhasználóhoz - híven submitoltam egy rakás bugot is a vpltd-nek.

Miután a sarki linuxuser tv-szerelő öregúr - aki gnokiival küld smst a kuncsaftnak, hogy jöhet a kész cuccért - rápakolta a kért jumpereket az Amiga 500-amra (JP2, JP7A, hogy az A501 memory expansiont chip ram-nak lássa), a LouiSe-tól kapott és nagy becsben őrzött A590 unit processzora az egyik bekapcsolásnál hangos pukkanással ugyanúgy járt mint a SUN Ultra1-em SCSI kontrollere. Ezek a vezérlők nálam már csak ilyenek, hát kurvára örülök, hogy most ráadásul vinyó nélkül maradt a kis gép, mindössze workbench, State of the art, és hasonló floppyjaim vannak. Ja, az SGI iris indigo-mnak is valami hasonló problémája van. Meg vagyok áldva bazzeg... Ennek örömére regisztráltam a PayPal-ra, mivel az Ebay-en hébe-hóba előfordulnak pl GVP A500 HD+ kontrollerek. Kontribútolhat ilyesmit nekem aki akar.

U.i.: most jöttem rá, hogy a statban a "szamitogepes haterek", "pda haterek", satöbbi az valószínűleg
hátterek szeretett volna lenni boldogabb időkben. :( Ostobák.

ez fajt

baktay ~ # iptables -I FORWARD -s 192.168.1.6 -j REJECT
iptables: Unknown error 4294967295


A kockamedúzák osztályába tartozó Chironex Fleckeri a létező leghalálosabb méreggel rendelkező ismert élőlény. Tizenöt darab, három méteresre is kinyújtható proteinérzékelő csápjaival való érintkezés azonnal rendkívül erős fájdalmat vált ki, olyat mint amit egy benzinnel leöntött és felgyújtott ember érez. Ha az áldozat az ettől fellépő sokkba nem pusztul bele, valamint haláltusája közben meg nem fullad, úgy is mindössze három, kínok között vergődő perce van hátra az életből, amíg a keringési és az idegrendszert egyszerre támadó méreg el nem pusztítja. Ebből következően az ellenméreggel való sikeres kezelések száma minimális. Egyetlen állat mérgével 250 ember ölhető meg.

Ez a baráti little critter szerencsére Ausztrália partjainál él, és az ember megjelenésekor általában elúszik. Ennek ellenére az elmúlt 100 évben több mint félszáz ember halt bele
bizonyíthatóan egy CF támadásába.

intermezzo

hoi2-03
A német-magyar hadtestek a szovjet hadsereg romjain átgázolva törnek keletre

hoi2-04
A keleti front: 1940 augusztus 30

hoi2-05
November 22

hoi2-06
Az Egyesült Államok bölcs álláspontja


how to get banned from hup

gabucino” felhasználó hozzáférése blokkolt vagy még nincs aktiválva.

Nagyon egyszerű. Pl ehhez a topichoz írd a következő kommentet: "örvendetes, hogy a patchlovag és hasonló személyeskedések helyett végre korábbi Mac OS X fejlesztőt írsz". Ekkor ezt törli trey, ez a linuxtroll. Utána írd a következőt "lám-lám az osx sem biztonságos :-) :-) :-) :-) (hatha ezt nem torli trez)".

De, törli. Az usereddel együtt, mission accomplished.

hoi2

hoi2-01
A Magyar Hadsereg a két tűz közé szorult Wehrmacht gyengeségét kihasználva visszafoglalja a Felvidéket (valamint elfoglalja Ausztriát, és a britek előtt felszabadítja az Olasz Szociális Köztársaságot)

hoi2-02
Egy másik játékban még nincs összeomlóban a Reich, ezért Pozsonynál a kis létszámú - ám páncélos - front erős német ellentámadásoknak van kitéve, erősítésként Jugoszláviából megszálló hadosztályok érkeznek