nácik!

Ma a Deákon elég durva kép fogadott, egy kolóniányi német sétált el előttem, civilek, Wehrmacht soldat-ok...

hitlerjugend-01
... sőt még a Hitlerjugend néhány tagja is.


Ők egyébként naív örömmel
(végre nácik!) feltett kérdésemre sajnos lelomboztak, mert nem felvonulnak, hanem csak statiszták egy forgatáshoz. Különben sose vennének fel ilyen göncöt, mondták, hát bazmeg.

bicikli

Vicces, de az elmúlt 2 hónapban végig a lejárt bérletemmel integettem buszon és metrón az ellenőröknek, sikerrel. Tulajdonképp egyáltalán nem nehéz, viszont én rosszul érzem magam attól ha csalnom kell. Bérletet viszont nem fogok venni, mert nemcsak a lógástól fordul fel a gyomrom, hanem attól is hogy a pénzzel Demszky és rohadékjai kurvázását támogatom, miközben a város végleg elsüllyed az élhetetlenségben. Mostantól tehát biciklivel közlekedek. A kerékpárutak persze nemlétezőek - naná - hisz miért pont biciklizni lehessen emberhez méltóan, ha már egyszer az egész város, és az egész ország szétrohad?

Képzeljétek, még mindig jönnek nekem a kimondott szó invertálására képtelen emberek Kádár
vidám barakkja (mi más, hiszen a hataloméhes terrorista egyszemélyben hosszabbította meg harminc évvel a szovjet megszállást) mellett sírodgálni (sírdogálni, jó mi? Ha-ha.). Én már nem is mondok semmit, aki tényleg ennyire sík a magyar történelemből, és ennyire híjján van benne az igazságérzet, azzal én nem tudok mit kezdeni, sőt javaslom ítéljék el Reinhard Heydrich gyilkosait is. Hülye heréltek. Nektek a gazdaság is dübörög. Ha nem lennék ilyen empatikus ember akkor nyilván nem éreznék kényszert, hogy kicsit felvilágosítsam ezeket a sötéteket - mert valójában azokkal kell foglalkozni, akik hasonlóképp gondolkoznak.

Néhány barom síránkozik persze most Kádár csontjain, de nagy ívben fosok rájuk, az ignoráns idiótákon nem lehet segíteni. Helyette könyvajánló lesz:

magyarhonv-s
Ungváry Krisztián: A magyar honvédség a második világháborúban


jól kezdődik a hónap

kadarjanos
owned badly