ön melyik televíziót? Avagy az MTV székház kamerarendszere

Mellesleg nem egészen véletlen konkrétan tudom miért nincs szó sehol az MTV székház belső kamerarendszere által rögzített szeptemberi eseményekről:

...mert nem történt felvétel.

Semmi egetrengetőre nem kell gondolni, minden a szokásos Hungarisztáni forgatókönyv szerint zajlott: megvették a néhánytízmilliós kamerarendszert, majd a boss kitalálta hogy a beszerelésen majd spórolnak egy jót, tehát nem kell, haza is küldte a supportos cég alkalmazottait. Az ügyeletes szakemberek (Tibi művek) meg is oldották házon belül az installt, és boldogan megtértek hajlékaikba. A felhőtlen öröm azonban az ostrom után ért véget, amikor szomorúan konstatálták, hogy a "szakszerű" - ám olcsó - beüzemelésnek köszönhetően mindössze egyetlen egy, eldugott kis sarokban lévő kamera volt az ami rögzített (természetesen igen érdektelen dolgokat, néha egy-egy elsétáló rendőrt, és ezzel ez ki is fújt). A "szerver" pedig egy rúgnivaló közönséges fospumpa pécé lett, nulla redundanciával, RAID, ilyesmi, ugyan már minek.

Na jóéjt.

Hot Fuzz: és igen, a Shaun of the Dead szereplőgárdája megint csinált egy kurvajó filmet. Persze "más műfaj", de ennek ellenére sikerült egy igen szórakoztató darabot produkálni. Nem csak fanoknak kötelező.

Sympathy for Mr. Vengeance (Boksuneun naui geot): Chan-wook Park Bosszú filmjeinek harmadik darabja. Tudom 2002-es, de hozzám csak most jutott el cyan áldásos közreműkődése nyomán, thx neki. És mint tudjuk az legtöbb jó film (ez is az, különben miért írnám ezt a néhány sort) a távol-keletről jön. Oldboy/~

300: überfilmképregény, már az első traileren is besírtam. o/

Most nincs más, ijb.